Επιλογές
Your Cart

Καπνιστήρι Αλαντίν 100%Chef

Καπνιστήρι Αλαντίν 100%Chef
Καπνιστήρι Αλαντίν 100%Chef

Περιγραφή

Το Aladin© είναι ένα φορητό πιστόλι κρύου καπνίσματος , συμπαγές και πολύ εύκολο στη χρήση.

Είναι ιδανικό για να αρχίσετε να εξοικειώνεστε με την τεχνική του ψυχρού καπνίσματος για την κουζίνα και το κοκτέιλ μπαρ. Οι μειωμένες του διαστάσεις το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για τον μάγειρα που δεν έχει πολύ χώρο στην κουζίνα του, αλλά δεν θέλει να εγκαταλείψει την ενημέρωση και την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών παρά τον μειωμένο χώρο στην κουζίνα. Το Aladin είναι ένα από τα εργαλεία με τις περισσότερες πωλήσεις από την εμφάνισή του στον κατάλογό μας.

Το κιτ στιγμιαίου κρύου καπνίσματος Aladin σάς επιτρέπει να εισάγετε τον καπνό σε κλειστά δοχεία για να καπνίσετε μικρούς χώρους ή φαγητό σε σύντομο χρονικό διάστημα, προσαρμόζοντας κάθε τύπο συνταγής με τις επιλεγμένες γεύσεις.

Αυτό το ημι-επαγγελματικό μοντέλο πιστολιού καπνίσματος παρέχει άμεση σύνδεση με όλους τους απορροφητήρες καπνίσματος, είτε πρόκειται για πιάτα καπνίσματος είτε για ποτήρια και φλιτζάνια. Ο σωλήνας με σπείρωμα εξαλείφει την παλιά μέθοδο στερέωσης του μπολ στη βάση του αναρροφητή, το πάχος και το μέγεθός του εμποδίζουν την υπερθέρμανση του μηχανικού μέρους, δίνοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντοχή.

Μπορείτε να προσθέσετε στο Aladin σας μερικά συμπληρωματικά εργαλεία εκκίνησης αγοράζοντας ένα κλοσέ καπνίσματος με βαλβίδα και διαφορετικούς τύπους πριονιδιού με γεύση ή διάφορα είδη ξύλου για να παίξετε με τα αρώματα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κρύο καπνιστή Aladin.


Τεχνικες Πληροφορίες

Η συσκευασία περιλαμβάνει εγχειρίδιο οδηγιών, συμβουλές για ένα στεγανό μπολ με πριονίδι, σπρέι ατμίσματος και κιτ σχάρα.

Λειτουργεί με 4 μπαταρίες AA LR6 / MN 1500 1,5 V (δεν περιλαμβάνονται).

Βίντεο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 10/0001
0,00€
Καλάθι