Επιλογές
Your Cart

Καπνιστήρι 007 Αλαντίν Κόκκινο 100%Chef

Καπνιστήρι 007 Αλαντίν Κόκκινο 100%Chef
Καπνιστήρι 007 Αλαντίν Κόκκινο 100%Chef

Περιγραφή

Το Aladin 007 είναι ο επαγγελματίας επιτραπέζιος καπνιστής της επιλογής για mixologists και cocktail makers σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το φορητό πιστόλι καπνίσματος της 100%Chef είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο επαγγελματικό bartending , ειδικά για χρήση ενόψει του πελάτη για στιγμιαίο κρύο κάπνισμα και ειδικά εφέ με καπνό.

Διατίθεται σε μαύρο και κόκκινο.

Το πιστόλι καπνίσματος Aladin 007 δεν καίγεται και δεν δίνει άσχημες μυρωδιές στον καπνό χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του και το εξ ολοκλήρου μεταλλικό σώμα με θάλαμο που διευκολύνει την αργή καύση του πριονιδιού, αποκτώντας έναν πιο αρωματικό και σταθερό καπνό .

Η φαρδιά βάση του εξασφαλίζει τη σταθερότητα του όπλου, καθιστώντας εύκολη την εργασία μαζί του σε στιγμές μέγιστης χρήσης και σε πολύ μειωμένο χώρο όπως ο πάγκος της ράβδου.

Ο νέος διακόπτης μονομπλόκβρίσκεται στο σώμα του καπνιστή , καθιστώντας το πολύ βολικό.

Το πιστόλι καπνίσματος Aladin 007 είναι εξοπλισμένο με την παραδοσιακή γρήγορη σύνδεση συμβατή με τις βαλβίδες των κουκουλών μας Aladin Cover καθώς και με τον δίσκο CD Aladin.

Χάρη στη γρήγορη σύνδεση , κάθε φλιτζάνι μπορεί να μετατραπεί σε δοχείο κρύου καπνίσματος . Ενσωματώστε πρόσθετες γεύσεις, όπως αιθέρια έλαια, δημιουργώντας νέες και δημιουργικές εφαρμογές καπνίσματος στα ποτά σας. Συνδυάστε διαφορετικά οινοπνευματώδη ποτά, μπύρα και κοκτέιλ με βάση το κρασί με όλα τα πριόνια καπνού μας ή φτιάξτε τα δικά σας ζεύγη αλκοόλ και αρωματικού καπνού χρησιμοποιώντας τους διαφορετικούς τύπους πριονιών καπνού της προσφοράς μας.


Τεχνίκες Πληροφορίες

Το κιτ περιέχει: πιστόλι καπνίσματος Aladín 007, σωλήνα σύνδεσης με προσαρμογέα βαλβίδας, CD Aladín, μίνι σπρέι, οθόνες Aladín και βιβλίο συνταγών.

Συνδυάστε αυτό το προϊόν με κουδούνια ειδικά σχεδιασμένα για χρήση κοκτέιλ: κουδούνια Cocktail (αναφ.10/0035) και Long Drink (αναφ.10/0034). Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σειρές από ροκανίδια και πριονίδια.

Βίντεο

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 10/0009
0,00€
Καλάθι